Over kaartstudio

Ik ben Willianne Vergouwe

Een illustrator en grafisch ontwerper met oog voor mooie details. Veel onderwerpen weten mij te raken en mijn interesses liggen vooral bij interieur, fashion, kunst en bewust eten. Ik hecht veel waarde aan de natuur en bewust leven. Zo is mijn collectie o.a. nooit verpakt in plastic (op een enkel plakbandje na) En maak ik graag gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal.

 

Al vanaf een jaar of 8, maak ik graag kaartjes. Uren was ik zoet met plaatjes knippen en de juiste combi's te maken. De kaarten die af waren gingen in een grote bak. Deze kwam tevoorschijn met een verjaardag en mijn tantes en oma's gingen dan even neuzen in mijn kaartenbak en zo verkocht ik mijn eerste kaarten. Jaren later zat de liefde voor kaarten, mooi papier en eigen ontwerpen er nog en ben ik begonnen met Kaartstudio. En met succes, na inmiddels vele kaartjes verder kan ik nog zo blij worden van elke bestelling!

Willianne Vergouwe, Willianne Cornet, illustrator, grafisch vormgever, ontwerper, art-director, kaartstudio, bouw je merk

Willianne in het kort

  • Opgegroeid tussen de verf, potloden, pastelkrijtjes, plaatjes en heel veel mooie papiertjes.
  • Liefde voor handgemaakte illustraties.
  • Mama, vrouw van en ondernemer.
  • Naast mijn liefde voor tekenen ben ik ook gek op bakken en koken.

Altijd een cadeautje

Altijd een extraatje bij je bestelling
en altijd mooi verpakt

Eigen ontwerpen

Met de hand getekend en gedrukt op mooi papier met luxe uitstraling

Leuke acties 

In de nieuwsbrief staan altijd leuke (kortings) acties. Ben jij al fan?