Kerst 2020

In deze periode is het heel fijn om wat gezelligheid in huis te hebben. Ik hou van warme kleuren in de winter en heerlijk geurende baksels. Ga je zelf ook lekker aan de slag? Verras met mooi verpakte koekjes of ga jij voor een prachtige taart? En heb je al nagedacht over de tafelaankleding met de kerstdagen? Hieronder staan wat leuke ideetjes voor voor een warme en nostalgische winter.

 

Kersttaart

Ga jij voor deze prachtige taart? Met een eenvoudig recept gecombineerd met een beetje glazuur en deze schattige huisjes maak je in een handomdraai een echt pronkstuk!

 

Shop hier de producten:

Kerstmenu

Waarschijnlijk geen grote gezelschappen dit jaar met kerst. Maar alle ruimte om de kerst uitgebreid in een kleine setting te vieren. Ga voor een mooie tafelaankleding met deze mooie menukaart. en bijpassend naamkaartje.  

Extra informatie menukaarten:
- Sleeve is makkelijk te maken door 3x een menu onder elkaar af te drukken op A4 en dit in 3 stukken te knippen/snijden en om de kaart te vouwen.

 

Shop hier de producten:

Kerstkoekjes

Ga aan de slag, bak mooie koekjes (of haal ze uit de winkel) en verpak de koekjes in deze mooie doosjes met sluitsticker. Leuke bezigheid voor de kinderen om in deze donkere dagen voor kerst wat liefde uit te delen. De juf, de buurt of familie. Download hieronder gratis het bestand voor de koekjesverpakking. 

Extra informatie koekjesverpakking:
- eenvoudig te maken
- dichtplakken met sluitsticker
- Je kunt 5 verpakkingen uit 1 kadovel knippen 

 

Shop hier de producten:

Koekjesdoosje
PDF – 30,8 KB 285 downloads

Kerstcadeaus

Zo'n mooie stapel ingepakte cadeaus is gewoon een feestje om naar te kijken. (jammer om uit te pakken ;-) Maak de stapel mooi af met dit schattige minihuisje, verkrijgbaar in de kleuren roze, saliegroen en okergeel.

De mooie papieren bloemen zijn handgemaakt door Anouk. Je schopt deze en nog meer ander moois op www.anoukbohmer.nl

 

Shop hier de overige producten:


Altijd een cadeautje

Altijd een extraatje bij je bestelling
en altijd mooi verpakt

Eigen ontwerpen

Met de hand getekend en gedrukt op mooi papier met luxe uitstraling

Leuke acties 

In de nieuwsbrief staan altijd leuke (kortings) acties. Ben jij al fan?