Bestellen

Hoe kan ik een kortingscode toepassen?

De cadeau- of kortingscode kan worden ingevuld aan het einde van het bestelproces. Jouw code bestaat altijd uit nummers, kapitaal letters en bevat geen spaties. Na het invoeren druk je onder het invoervenster op 'toepassen'. Enkel door dat te bevestigen, werkt de code. Je kunt 1 code per keer invullen.

Hoe weet ik of mijn bestelling gelukt is?

Na het plaatsen van je bestelling krijg je altijd een bevestiging met factuur via de mail. Vergeet niet te kijken in je spambox, het kan zijn dat de bevestiging daarin is beland.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Wil je toch nog iets wijzigen aan je bestelling? In sommige gevallen is het beter om een nieuwe bestelling te plaatsen en de eerdere te laten vervallen of de twee te combineren. Stuur dan een mailtje naar info@kaartstudio.nl of stuur een berichtje, dan lossen we dat snel op.

Kan ik een bestelling als cadeau laten inpakken?

Alle bestelling zijn een cadeautje op zich. Maar toch zeker van zijn dat je bestelling feestelijk wordt ingepakt? Zet dan bij de opmerkingen erbij, dan zorg ik dat het een feestje is om open te maken.

Levering

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Je bestelling pak ik met alle liefde in en verzend ik elke 1-3 werkdagen, tenzij het om een pre-order product gaat (zoals de stationerybox). Daar staat de verzenddatum bij het product zelf. Voor wholesale hanteer ik 7 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja dat kan! Woon je in de buurt dan kan je met bestellen drukken op 'afhalen'. Je mag bij je bestelling aangeven wat voor jou een fijn moment is om af te halen. Ik stuur je altijd nog even een berichtje voor bevestiging.

Producten

Zijn de Kaartstudio producten milieuvriendelijk of gemaakt van duurzame materialen?

Kaartstudio producten worden zoveel mogelijk op mileuvriendelijk papier gedrukt.

Zijn de Kaartstudio producten milieuvriendelijk verpakt?

Alle bestellingen worden zonder plastic verpakt en zoveel mogelijk verzonden in bleekvrije en herbruikbare doosjes en tweede keus papier, zodat deze toch een bestemming krijgt.

Duurzaamheid