Retourneren

Bedenktijd/retour
Het kan voorkomen dat je een bestelling terug wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder het noemen van de reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het aangeschafte product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten teruggestort. Alleen de kosten voor het retour sturen zijn voor je eigen rekening. De exacte tarieven staan op de website van PostNL.

Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@kaartstudio. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product bij ons in goede staat weer retour ontvangen is.

Mocht het product of verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Zorg ervoor dat deze bij een retourzending goed verpakt is.