• Stationerybox elke 2 maanden
  • unieke handgetekende collectie

Liefs voor mama

Gepubliceerd op 29 april 2020 om 11:25

Toen ik mij vorige week bedacht om toch een lief moederdagcadeautje te lanceren zocht ik via google naar een mooie droogbloem. Deze bloem wil ik graag toevoegen aan een mooie miniposter speciaal voor moeders. Ik kwam op de website 'liefs van Lauren' terecht.

 

Daar vond ik precies wat ik zocht, droogbloemetjes in een glazen vaasje. Ik vond de bloemen niet alleen speciaal hoe ze eruit zagen, maar ook het verhaal achter het bedrijf raakte mij. 'Liefs van Lauren' is opgericht nadat Willemien haar dochtertje verloor 8 weken na haar geboorte. Heel heftig en tegelijk deed het mij denken aan ons zoontje Manoah die anderhalf jaar geleden stil werd geboren. Je voelt het verdriet en tegelijk de kracht waaruit moeders doorzetten. Een logische keuze voor mij om bij Willemien de bestelling te plaatsen.

 

En terwijl ik dit zit te typen zie ik de bloemetjes op mijn bureau staan. Bloemen die uitbeelden, ik denk aan je. Bloemen met een verhaal, die het juist in deze tijd zo bijzonder maken om even je moeder in het zonnetje te zetten. Om even te zeggen, mam, ik denk aan je ook al kan ik nu niet langs komen. Gewoon en bloemetje door de brievenbus. Voor jouw moeder, bonusmoeder, stiefmoeder, schoonmoeder. Dat je zegt; 'trots dat jij mijn moeder bent'.

 

Liefs Willianne

Trotse (stief)moeder en trots op mijn moeder, schoonmoeder en nog een extra bonusschoonmoeder)

Reactie plaatsen

Reacties

Engelien
4 jaar geleden

Trots op mijn lieve creatieve bonusdochter